Kurser & Event

Vill du gå en kurs i varmsmide?
Genom att deltaga i en eller flera av mina kurser, har du möjlighet att få lära dig järnets egenskaper och hur man formar materialet med hjälp av olika tekniker. I små grupper om fyra personer arbetar ni i lugn och ro vid varsitt städ, alltid med hjälp och råd nära tillhands.

Du kan välja att gå en helgkurs eller boka ditt företag för ett event/prova på kurs.

Helgkurser  Arrangeras Lördag (09.00-16.00) till   Söndag (09.00-15.00) och kostar 3200 kr/ person exkl.  mat och boende. Ett bra tips är att samla ihop vänner eller familj att deltaga i en helg- eller endagskurs. Det är ett kul sätt att umgås och lära känna varandra bättre genom att göra något kreativt tillsammans.
Bra vandrarhem, hotell och B&b´s finns på lagom avstånd från smedjan.

Företagsevent Till er som vill hitta på något med personalen, kan vi skräddarsy en aktivitet som passar just er. En variant är att man först smider och därefter har caterad mat/fika vid långbordet i utställningslokalen. Där kan ni även ha årsmöte eller minikonferens.

Minikurs  För 980kr får deltagaren smida ett föremål under 1,5 timme. Det är en uppskattad aktivitet där man lär sig bearbeta järnet och även får med sig sitt smidda föremål hem.
Prova på kurs på detta sätt passar Möhippor och Svensexor bra. Då brukar bruden eller brudgummen smida en personlig morgongåva.

Välkommen att mejla eller ringa för mer information eller bokning.