Julklappstipset!

Trevlig första advent på er!

Vill ni ge bort en julklapp i år som är en kreativ och lärorik upplevelse? Samtidigt slippa ge er ut på köpcentret eller handla något osett på nätet?

Köp och ge bort ett presentkort på en helgkurs i varmsmide! Det spelar ingen roll om du aldrig har hållit i en hammare eller om du har lång erfarenhet. Alla är varmt välkomna. Grupperna är små, med fyra deltagare, där jag har tid att undervisa och ge var och en individuell handledning. Presentkorten gäller i fem år och den som har fått ett i julklapp kommer att kunna boka sin tid från och med februari 2021.

Fram till 20e December är det julrabatt, så du betalar 2300kr istället för 2500kr.

Du kan också välja att köpa ett presentkort på Prova på kurs för 950kr, eller ett på en smidd produkt för valfritt belopp över 500kr. Presentkorten kan naturligtvis skickas till er om ni köper i god tid innan jul. Det går även bra att hämta i smedjan vid överenskommen tid.

Efter en månad med gammal hederlig influensa kommer jag nu elda igång i verkstaden lite försiktigt med mina beställningsjobb. Ska bli härligt!

Vi har inga fasta öppettider i smedjan, då vi ibland är ute på monteringsjobb, men finns vanligtvis där mellan 13-20. Även vissa helger. Ring, skicka sms eller ett mail om ni vill veta säkert att det är någon på plats.

Varma hälsningar Lina!

 

 

Bild sida presentkort

 

2 Responses to “Julklappstipset!”

  1. breakthrough skriver:

    Midnight Scream Flammarion https://chrome.erneuerbare-energien.biz/81.html Seven Letters There Goes My Heart

  2. www.e46club.ru skriver:

    I have reaԀ so many posts on tthe topic of the blogger lоvers but this post is truly a nice
    article, keeρ it up.

Leave a Reply